Gimi | Geeft de jonge generatie financiële superskills (2024)

Gimi | Geeft de jonge generatie financiële superskills (19)

Gimi leert je kind over sparen, uitgeven & geld verdienen. Gimi is een bekroonde app die kinderen financiële superkrachten geeft die een leven lang meegaan.

Ga naar Gimi

Kom meer te weten

Laatst gesynchroniseerd op jul. 01, 2024

Aansprakelijkheidsuitsluiting

We doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op Neolista nauwkeurig is. Controleer de details die voor u belangrijk zijn voordat u een account opent.

Gimi | Geeft de jonge generatie financiële superskills (20)

Ondersteunde accounts:

Persoonlijk

Gevestigd in
Zweden

Gimi heeft kantoren in de volgende landen:

Gimi | Geeft de jonge generatie financiële superskills (21)

Zweden

Niet beschikbaar in
Verenigde Staten
Zie 1 beschikbaar land

Gimi is beschikbaar voor bewoners van de volgende landen:

Europa (1)

Zweden
Neolista Beoordeling

Wat is deze score?

De Neolista Beoordeling is een uitgebreide maatstaf die de Trustpilot-beoordeling, App Store-beoordeling en Play Store-beoordeling combineert in één enkele, verenigde beoordeling.

Berekening

Berekend met behulp van een gewogen gemiddelde benadering, synthetiseert de Neolista Rating de Trustpilot Score, App Store Beoordeling en Play Store Beoordeling, en biedt een geconsolideerd overzicht van de algehele prestaties en gebruikerstevredenheid van de neobank over verschillende platformen.

App Store-beoordeling

Wat is deze score?

De App Store-beoordeling voor Gimi wordt berekend aan de hand van gebruikersrecensies en -beoordelingen op de App Store, deze score toont de prestaties van de app en de gebruikerservaring.

Berekening

Gimi heeft een Apple App Store beoordeling van 9.9 uit 5, gebaseerd op 4,282 recensies. We hebben deze beoordeling met 20 vermenigvuldigd om tot een percentage te komen.

Download in de App Store
Play Store-beoordeling

Wat is deze score?

De Play Store-beoordeling voor Gimi wordt berekend op basis van gebruikersrecensies en -beoordelingen in de Play Store, deze score geeft de prestaties en gebruikerservaring van de Android-app weer.

Berekening

Gimi heeft een Google Play Store-beoordeling van 4 op 5, gebaseerd op 118 recensies. We hebben deze beoordeling met 20 vermenigvuldigd om tot een percentage te komen.

Download in de Play Store

Beschrijving

Gimi is een mobiel bankplatform dat voornamelijk is ontworpen voor een jonger publiek, met het doel een financieel educatief hulpmiddel te bieden dat kinderen en tieners in staat stelt om op een praktische, interactieve en veilige manier over geldbeheer te leren. De app bevat meestal functies zoals het bijhouden van zakgeld, spaardoelen en verdienen door klusjes te doen, waardoor ouders het financiële gedrag van hun kinderen kunnen overzien en begeleiden. Daarnaast kan Gimi gamified leerervaringen bieden, waar gebruikers prestaties kunnen ontgrendelen en spelenderwijs kunnen leren. Het platform overbrugt de kloof tussen theoretische financiële kennis en echte bankervaring, en legt daarmee de basis voor financieel slimme volwassenen in de toekomst.

Ga naar Gimi

Beheer uw geld onderweg.

Download de Gimi app in de App Store of Google Play Store.

Gimi heeft een App Store-beoordeling van 4 uit 5 (gebaseerd op 118 recensies).

Gimi heeft een Google Play Store-beoordeling van 9.9 uit 5 (gebaseerd op 4,282 recensies).

Gimi | Geeft de jonge generatie financiële superskills (26) Gimi | Geeft de jonge generatie financiële superskills (27) Gimi | Geeft de jonge generatie financiële superskills (28) Gimi | Geeft de jonge generatie financiële superskills (29) Gimi | Geeft de jonge generatie financiële superskills (30) Gimi | Geeft de jonge generatie financiële superskills (31)

Veelgestelde vragen over Gimi?

Heb je nog een paar dingen die je graag wilt ophelderen? We hebben de volgende eenvoudige antwoorden samengesteld op vragen die vaak worden gedacht, maar zelden worden gesteld.

Gimi is een mobiel bankplatform dat voornamelijk is ontworpen voor een jonger publiek, met het doel een financieel educatief hulpmiddel te bieden dat kinderen en tieners in staat stelt om op een praktische, interactieve en veilige manier over geldbeheer te leren. De app bevat meestal functies zoals het bijhouden van zakgeld, spaardoelen en verdienen door klusjes te doen, waardoor ouders het financiële gedrag van hun kinderen kunnen overzien en begeleiden. Daarnaast kan Gimi gamified leerervaringen bieden, waar gebruikers prestaties kunnen ontgrendelen en spelenderwijs kunnen leren. Het platform overbrugt de kloof tussen theoretische financiële kennis en echte bankervaring, en legt daarmee de basis voor financieel slimme volwassenen in de toekomst.

Gimi is momenteel beschikbaar voor inwoners van de volgende landen:

Zweden

24/7 beschikbaarheid - altijd en overal

Ongeacht waar je bent, thuis of in het buitenland, je kunt toegang krijgen tot je Gimi rekening via de app, je saldo controleren, je spaargeld beheren, klantenservice ontvangen, betalingen doen en zelfs je betaalpas blokkeren indien nodig. Daarnaast ontvang je real-time meldingen telkens wanneer je een transactie uitvoert, zodat je aan het einde van de maand niet voor verrassingen komt te staan. Geen noodzaak om afspraken te maken, in de rij te staan en werkuren te verliezen om je financiën te beheren.

Word snel goedgekeurd

Een rekening openen bij Gimi is eenvoudig, zonder langdurig papierwerk. Download gewoon de app, bewijs je identiteit, vul je rekening aan en je bent klaar om te beginnen. Gimi vereist geen kopie van je kredietgeschiedenis om je rekening goed te keuren, wat betekent dat je een rekening kunt openen en binnen enkele minuten goedgekeurd kunt worden.

Lagere kosten

Een andere belangrijke reden om Gimi te gebruiken zijn de lage (of geen!) kosten. Gimi heeft geen fysieke kantoren, daarom kunnen ze lagere kosten bieden dan traditionele banken - vooral als het gaat om geldopnames, geld wisselen/overmaken en betalingen naar het buitenland. Gimi biedt bijvoorbeeld nul kosten op alle transacties, inclusief aankopen in het buitenland!

Maakt het reizen gemakkelijker

Gimi = grenzeloos bankieren. Lage/geen wisselkoersen en lage/geen geldopnamekosten bij geldautomaten wereldwijd maken reizen een stuk makkelijker (en goedkoper) dan met traditionele banken- vooral in de eurozone. En voor extra veiligheid kun je je betaalpas bevriezen of ontgrendelen terwijl je reist, rechtstreeks via de app.

Ga papierloos

Een van de frustrerende dingen over traditionele banken is de hoeveelheid documenten, contracten en brieven die naar je brievenbus worden gestuurd. Met Gimi is alles wat je nodig hebt in de app en alle communicatie wordt naar je app of je e-mail gestuurd. De dagen dat je door stapels papier in je huis moest rommelen zijn voorbij – en het beschermen van het milieu is de kers op de taart.

Discount Jumpstart is nu Neolista. Lees meer.

Gimi | Geeft de jonge generatie financiële superskills (2024)

References

Top Articles
Ikea Visa Credit Card Review
Interest-free credit
Amerideck Motorcycle Lift Cost
Jazmen00 Mega
Het Musculoskeletal Clinical Translation Framework - FysioLearning
Guardians Of The Galaxy Showtimes Near Athol Cinemas 8
Academic Calendar Biola
How to cancel subscriptions on your iPhone through the Settings app
Edgenuity Answer Key Algebra 1 Pdf
Craigslist Cars For Sale San Francisco
Jack Daniels Pop Tarts
Terraria Melee Build Progression Guide & Best Class Loadouts
Lablocked Games
Is Tql A Pyramid Scheme
DRAGON BALL Z - Goku Evolution - Light Canvas 40X3 NEU • EUR 37,63
Meet Scores Online 2022
Wac 182
Elektrische Arbeit W (Kilowattstunden kWh Strompreis Berechnen Berechnung)
Evil Dead Rise Showtimes Near Cinemark Movies 10
Does Publix Sell Sephora Gift Cards
Free 120 Step 2 Correlation
The Front Porch Self Service
Truist Drive Through Hours
Huffington Post Horoscope Libra
91 Freeway news - Today’s latest updates
Anna Shumate Leaks
Sold 4 U Hallie North
Haverhill, MA Obituaries | Driscoll Funeral Home and Cremation Service
Union Supply Direct Wisconsin
[TOP 18] Massage near you in Glan-y-Llyn - Find the best massage place for you!
Ketchum Who's Gotta Catch Em All Crossword Clue
Ignition Date Format
Bryant Air Conditioner Parts Diagram
Frigjam
12000 Divided By 40
Speedstepper
How to Choose Where to Stay When You Visit Pittsburgh
Kirby D. Anthoney Now
manhattan cars & trucks - by owner - craigslist
Urgent Care Near Flamingo Crossings Village
o2 Störung? Netzausfall & Netzprobleme im Live-Check prüfen
Calverton-Galway Local Park Photos
Yakini Q Sj Photos
Makes A Successful Catch Maybe Crossword Clue
My Vidant Chart
Johnnie Robinson Auto Sales
Mathews Vertix Mod Chart
Couponsky.com
Busted Newspaper Zapata Tx
100.2华氏度是多少摄氏度
J&J News Bluefield Wv
Ravenna Greatsword Arcane Odyssey
Latest Posts
Article information

Author: Ray Christiansen

Last Updated:

Views: 5857

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ray Christiansen

Birthday: 1998-05-04

Address: Apt. 814 34339 Sauer Islands, Hirtheville, GA 02446-8771

Phone: +337636892828

Job: Lead Hospitality Designer

Hobby: Urban exploration, Tai chi, Lockpicking, Fashion, Gunsmithing, Pottery, Geocaching

Introduction: My name is Ray Christiansen, I am a fair, good, cute, gentle, vast, glamorous, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.