Marketplace werkt niet op Facebook: wat te doen? (2024)

Je zou niet de eerste zijn die denkt dat Facebook meer dan teleurstellend is als het gaat om klantenservice en technische ondersteuning. Er is geen nummer om te bellen, geen live chat-ondersteuning, niets dat u kan helpen of begeleiden bij technische problemen.

Inhoudsopgave

Waar vind je het Marketplace-pictogram op elk platform

Een veelvoorkomende reden voor het afwezige Marketplace-pictogram

Toegang tot Marketplace vanuit het menu

Omgaan met geografische en taalbeperkingen

Update de Facebook-app

Facebook Marketplace is geweldig, behalve wanneer dat niet zo is

Om het nog erger te maken, er is ook geen gebrek aan bugs met ’s werelds toonaangevende sociale-mediaplatform. Wanneer Facebook Marketplace niet meer goed functioneert, kan het nog frustrerender worden, omdat sommige mensen ervan afhankelijk zijn om hun brood te verdienen.

Hier zijn enkele van de redenen waarom Marketplace mogelijk niet voor u werkt en enkele tips om te proberen de situatie te verhelpen.

Waar vind je het Marketplace-pictogram op elk platform

Desktopgebruikers kunnen het Marketplace-pictogram aan de linkerkant van hun Facebook-pagina vinden, net boven het menu Snelkoppelingen.

Voor gebruikers die inloggen met Android-apparaten, moet het Marketplace-pictogram zich bovenaan de app bevinden. iOS-gebruikers vinden het pictogram onderaan de app.

In ieder geval, vanwege het onderscheidende karakter van het Marketplace-pictogram, zou het schakelen tussen verschillende apparaten en platforms het niet moeilijker moeten maken om het te vinden.

Marketplace werkt niet op Facebook: wat te doen? (1)

Een veelvoorkomende reden voor het afwezige Marketplace-pictogram

Eerst en vooral moet u begrijpen dat Facebook een ongeschreven beleid heeft dat actieve accounts bevoordeelt als het gaat om toegang tot Marketplace. Daarom, als je pas twee dagen geleden een account hebt aangemaakt en er niets mee hebt gedaan, behalve geprobeerd om toegang te krijgen tot de Marktplaats, kan het zijn dat je met opzet wordt buitengesloten.

Toegang tot Marketplace vanuit het menu

Over het algemeen moet het Marketplace-pictogram zichtbaar zijn in de Facebook-app. Maar als dat niet het geval is, is er geen reden om aan te nemen dat de Marketplace niet beschikbaar is of dat u beperkte toegang hebt. U kunt in plaats daarvan eenvoudig proberen toegang te krijgen via het menu.

  1. Open de Facebook-app
  2. Tik op het menupictogram met drie regels
  3. Tik op “Meer zien”
  4. Zoek en tik op het Marketplace-pictogram
In relatie : Respawn verzendt een update om meer Apex-accountresets te stoppen, maar werkt nog steeds aan het opslaan van getroffen profielen

Neem de lange weg

Zoals eerder vermeld, wil Facebook zien dat accounts actief zijn. Een manier om het proces om toegang te krijgen tot de Marketplace-functie te versnellen, is door lid te worden van verschillende koop-/verkoopgroepen op Facebook.

Je kunt overal ter wereld lid worden van groepen die een connectie hebben met de Marketplace, maar het is misschien het beste om eerst naar regionale of lokale groepen te kijken. Begin te communiceren met een paar eigen berichten.

Marketplace werkt niet op Facebook: wat te doen? (2)

Dit zou je kansen moeten vergroten om het mysterieuze verdwijnende Marketplace-pictogram te ontgrendelen.

Omgaan met geografische en taalbeperkingen

Helaas is het mogelijk dat je zelfs als Facebook-accounthouder van meer dan 10 jaar nog steeds geen toegang hebt tot de Marktplaats.

Er zijn twee dingen die u kunt proberen te doen. Zorg er allereerst voor dat uw Facebook-standaardtaal is ingesteld op Engels. Ga voor de zekerheid voor Engels (VS).

Marketplace werkt niet op Facebook: wat te doen? (3)

Zorg er ten tweede voor dat uw land of locatie niet is uitgesloten van de Marketplace. U kunt de lijst met geaccepteerde locaties vinden door Google te gebruiken of door een verzoek te sturen via de Facebook-ondersteuningspagina. Wijzig uw locatie of land in een geaccepteerde locatie.

Marketplace werkt niet op Facebook: wat te doen? (4)

Vooral degenen die vaak naar het buitenland reizen, zullen waarschijnlijk de toegang tot de Marktplaats verliezen. Wanneer u uw Facebook-locatie wijzigt, hebben de nieuwe locatiegegevens voorrang op de landgegevens. Dit maakt het voor jou mogelijk om buitengesloten te worden van de Marktplaats.

Update de Facebook-app

Als u de Marketplace zonder succes probeert te gebruiken vanaf uw Android of iPhone, kunt u overwegen de app bij te werken naar de nieuwste versie. Bezoek de Play Store of App Store, zoek de Facebook-app en controleer of er een update beschikbaar is. Als die er is, download deze dan, omdat dit de Marketplace mogelijk weer beschikbaar maakt.

Facebook Marketplace is geweldig, behalve wanneer dat niet zo is

We hopen dat het advies in dit artikel je zal helpen om te gaan met de problemen die je hebt ondervonden. Wat zijn de meest voorkomende problemen waarmee je te maken hebt gehad bij het omgaan met Facebook’s Marketplace? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Marketplace werkt niet op Facebook: wat te doen? (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated:

Views: 5936

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.